NK Asfalterstvo Brus Malečnik – NK Marles hiše Limbuš (1:2)

2. septembra, 2019

NK Asfalterstvo Brus Malečnik - NK Marles hiše Limbuš

(1:2)
1.9.2019, Športni park Berl
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Marles hiše Limbuš
NK Marles hiše Limbuš

V športnem parku Berl je članska ekipa na prvi septemberski dan gostila nogometaše iz Limbuša. Lepo vreme je poskrbelo za zelo dober obisk in druženje ob tekmi. Prvi polčas minil brez zadetkov, naši fantje so žogo večino časa držali v svojih nogah, vendar je na koncu vedno zmanjkalo malo sreče. Kljub temu niso popuščali in so še naprej pritiskali na zadnjo linijo gostov.

Po 13. minutah v drugem polčasu je sledila šok terapija, saj so gosti povedli. Četa Borisa Pisnika je zaradi tega zaigrala še bolj ofenzivno, prikazala nekaj atraktivnih potez, kar se je obrestovalo v 73. minuti, ko je po lepi akciji zadel Vito Miloševič. Vse do zadnje minute so domači pritiskali in iskali gol za zmago vendar žoga nikakor ni hotela v gostujočo mrežo, izkušnje igralcev Limbuša pa si pripomogle k temu, da so minuto pred koncem tekme zabili zadnji žebelj v krsto Malečnika.

1:2 je bil torej končni rezultat tega srečanja, navkljub rezultatu pa smo lahko videli všečno igro, zato lahko z veseljem pričakujemo naslednje tekme!

Zapisnik: https://www.mnzveza-mb.si/tekmovanja?sezona=2019&liga=94&kolo=2&podatek=zapisniki

1
6
5
3
4
2

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKMalecnik

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje močna trenerska ekipa. Mladi, a strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa veliko dajo na prijateljstvo,druženje in dobro vzdušje v ekipi.

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane