NK S.Rojko Dobrovce – NK Asfalterstvo Brus Malečnik (1:1; 3:2)

12. septembra, 2019

NK S.Rojko Dobrovce - NK Asfalterstvo Brus Malečnik

(1:1, pen: 3:2)
11.9.2019, Dobrovce
NK S.Rojko Dobrovce
01234567890(01234567890)
NK S.Rojko Dobrovce
01234567890(01234567890)
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
NK Asfalterstvo Brus Malečnik

V sredo 11.9.2019 se je po le treh dneh počitka naša članska ekipa ponovno odpravila na gostovanje v Dobrovce, tokrat je bila na sporedu pokalna tekma. Termin ni bil najugodnejši, obe ekipi sta imeli kratki klop zaradi drugih obveznosti igralcev.

Začetek je bil ponovno hladen, fantje niso bili pravi medtem ko so domačini nenehno pritiskali na našo zadnjo vrsto. Ne glede na to so si naši igralci priigrali nekaj manjših priložnosti, a so bili domači veliko bolj nevarni. Kot da se je igrala enaka tekma kot v soboto, so igralci Dobrovc, s pravim evrogolom, v 38. minuti prišli do vodstva.

Po premoru so naši pokazali nekaj več in hitro po začetku drugega polčasa tudi izenačiili. Po lepi akciji je v polno meril Luka Ulbin. Preostali čas tekme so naši fantje v obrambi igrali dovolj zbrano, da niso dovolili nobenih presenečenj, na žalost pa je v napadu zmanjkala le pika na i. Večino priložnosti smo si priigrali skozi protinapade in s hitro igro proti domačem golu.

Redni del se je končal z neodločenim rezultatom zato je bil čas za strele iz enajstih metrov. Trenerja sta izbrala po 5 igralcev, ki so prevzeli odgovornost za izvajanje enajstmetrovk. Tudi tukaj nam je zmanjkalo nekaj sreče, saj smo zadeli le dvakrat, medtem ko so domači v polno merili trikrat.

S to tekmo se je zaključila naša pot v pokalu, sedaj pa fante čaka prvenstvena tekma proti ekipi iz Slivnice. V soboto 14.9.2019, ob 16.30, Vas vabimo v Športni park Berl, da pomagate fantom do zmage!

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKMalecnik

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje močna trenerska ekipa. Mladi, a strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa veliko dajo na prijateljstvo,druženje in dobro vzdušje v ekipi.

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane