NK Asfalterstvo Brus Malečnik – ŠD Slivnica pri Mariboru (3:0)

15. septembra, 2019

NK Asfalterstvo Brus Malečnik - ŠD Slivnica pri Mariboru

(3:0)
14.9.2019, Športni park Berl
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
ŠD Slivnica pri Mariboru
ŠD Slivnica pri Mariboru

V soboto, 15.9.2019 je bil v Športnem parku Berl odigran 4. krog 1. MNZ lige Maribor, v goste so prišli igralci ŠD Slivnice pri Mariboru. Naši fantje so po slabših rezultatih v prvih treh krogih, želeli, da vse tri točke ostanejo doma. Začetek je bil fenomenalen, že v 5. minuti je bil po lepi akciji natančen Amir Karič. Lepe priložnosti so se kar vrstile, vendar do spremembe rezultata ni prišlo vse do 22. minute. Vito Miloševič je povišal prednost na 2:0, kar je bil tudi rezultat prvega polčasa. Fantje so pokazali tisto, kar je na prejšnih tekmah manjkalo – učinkovitost v zaključku.

V drugem polčasu domači niso popuščali, še vedno so poskušali z nenehnimi napadi na gol gostov vendar brez uspeha. V 68. minuti je sodnik izključil igralca Slivnice, kar je našim omogočalo še bolj odprto in napadalno igro. Po nekaterih menjavah, se je v 80. minuti mreža gostov ponovno zatresla, v polno je meril Luka Jamšek! Do konca tekme se rezultat navkljub nenehnim pritiskom naših ni spremenil, le v 84. minuti je glavni sodnik pokazal še en rdeči karton za goste.

S to tekmo smo končali niz treh tekem brez zmage in našim fantom želimo še več takih tekem, saj so na igrišču pokazali željo in borbenost! Naslednja tekma jih čaka že naslednjo soboto, ko se odpravljajo v Ruše, kjer bo ob 16.00 tekma proti ekipi NK Pohorje.

Zapisnik: https://www.mnzveza-mb.si/tekmovanja?sezona=2019&liga=94&kolo=4&podatek=zapisniki

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKMalecnik

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje močna trenerska ekipa. Mladi, a strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa veliko dajo na prijateljstvo,druženje in dobro vzdušje v ekipi.

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane