NK Asfalterstvo Brus Malečnik – NK Duplek (3:0)

21. oktobra, 2019

NK Asfalterstvo Brus Malečnik - NK Duplek

(3:0)
19.10.2019, Športni park Berl
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Duplek
NK Duplek

V soboto, 19.10.2019 se je v športnem parku Berl odvil 9. krog 1. članske lige MNZ Maribor. Pred tekmo z Duplekom je prišlo do menjave trenerja, vodstvo članske ekipe je prevzel Damijan Janžeković. Pogoji za igro so bili fenomenalni, kar je v Berl pripeljalo veliko ljudi.

Začetek je ponudil kar nekaj priložnosti, a za prvi zadetek smo morali počakat do 41. minute ko je po podaji Janika Kocijana v polno meril Knezar Aljaž. Da so naši fantje na odmor odšli še boljše volje, je tik pred koncem polčasa poskrbel Ulbin Luka. Rezultat prvega dela tekme je bil torej 2:0 za domačine!

Drugi polčas se je začel podobno, tokrat je nekaj dela imel tudi naš vratar, a ni dovolil da bi gosti znižali svoj zaostanek. Priložnosti za nas so se kar vrstile, vendar do 80. minute ni prišlo do spremembe. Takrat je odličen predložek Samota Frasa unovčil Krajnc Marko, ki je z glavo premagal vratarja Dupleka. Do konca tekme se rezultat ni spremenil, kar pomeni da tri točke ponovno ostanejo doma!

Fantje so pokazali da zmorejo in so ne zasluženo tako nizko na lestvici. V naslednjih krogih jim želimo uspeha, najprej že to nedeljo, ko gostujejo v Račah!

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKMalecnik

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje močna trenerska ekipa. Mladi, a strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa veliko dajo na prijateljstvo,druženje in dobro vzdušje v ekipi.

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane