NK Asfalterstvo Brus Malečnik – NK Peca (3:1)

5. novembra, 2019

NK Asfalterstvo Brus Malečnik - NK Peca

(3:1)
2.11.2019, Športni park Berl
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Asfalterstvo Brus Malečnik
01234567890
NK Peca
NK Peca

V soboto, 2.11.2019 je bil v športnem parku Berl odigran 11. krog 1. članske lige MNZ Maribor, kjer sta se pomerili ekipi Malečnika in Pece. Dan po prazniku je rezultatsko ugodil domačim, čeprav je obisk bil malce slabši kot ponavadi.

Kljub poškodbam in kartonom je trener Janžekovič sestavil moštvo, ki ni dovolila da bi 3 točke odšle na Koroško. Že na samem začetku se je videla terenska premoč naših fantov, kar so izkoristili v 14. minuti po odličnem predložku Kariča je z glavo zabil Marko Krajnc. Navkljub zgrešeni enajstmetrovki se fantje niso ustavljali in so še dalje poskušali prebiti čvrsto obrambo Pece, vendar se rezultat v prvem polčasu ni več spremenil.

Po odmoru so se stvari začele premikati, videli smo lahko obilo lepih priložnosti na obeh straneh, prvi pa so jo izkoristili domači. V 58. minuti je v polno meril Timi Šantl in tako rezultat povišal na 2:0. Veselje ni trajalo dolgo, saj so gosti, po nekaj zmede v obrambi Malečnika, znižali zaostanek na 2:1. Po priložnosti za izenačenje gostov, je stvari na svoje mesto postavil Luka Ulbin, ki je v 69. minuti postavil končni izid 3:1.

Čestitke fantom za prikazano na igrišču in obilo sreče v preostanku jesenskega dela prvenstva! Naslednja tekma jih čaka že to nedeljo, 10.11.2019, ko ob 14. uri gostujejo v Mežici pri ekipi NK TAB Akumulator.

https://www.mnzveza-mb.si/tekmovanja?sezona=2019&liga=94&kolo=11&podatek=zapisniki

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKMalecnik

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje močna trenerska ekipa. Mladi, a strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa veliko dajo na prijateljstvo,druženje in dobro vzdušje v ekipi.

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane