Športni park Berl dobiva novo podobo

21. februarja, 2020

Malo igrišče z umetno travo

V začetku letošnjega leta smo pridobili pomožno igrišče z umetno travo. Bojan Brus, naš zvesti član in sponzor, je opravil veliko delo. Razširjeno je bilo betonsko igrišče, položena umetna trava in postavljena razsvetljava. Kmalu bo igrišče obdano z zaščitno mrežo, prečesano in položen nov granulat. Igrišče se uporablja za treninge nogometne šole.

Investicija za prihodnost

Kmalu dobimo še novo umetno travo na večjem asfaltnem igrišču. Investitor je Mestna občina Maribor. Čakamo le še na ugodne temperature preko noči zaradi lepljenja stikov.

V športnem parku Berl smo dobili novo tribuno

sdr

Po dolgih letih smo tudi v športnem parku Berl dočakali izgradnjo nove tribune, ki bo sprejela 250 gledalcev. Sedaj bo Vam, dragi navijači, omogočen še lepši pogled na igrišče.

Ničesar ne bi bilo brez glavnega sponzorja članske ekipe, Asfalterstva Brus d.o.o, ki je v začetku februarja začela s postavljanjem prvih betonskih plošč. Zdaj lahko ponosno pokažemo rezultat trdega dela njegove ekipe, ki je 14.2.2020 končala s svojim delom. Še enkrat se gospodu Bojanu Brusu zahvaljujemo, da je svoje besede pretvoril v dejanja in klubu pomagal, da pride na en nivo višje.

012345678900123456789001234567890
KAPACITETA NOVE TRIBUNE

MANJŠA OPRAVILA

Po končani postavitvi betonskih plošč so prišla na vrsto manjša opravila, ki so jih opravili podporni člani kluba. Pleskanje tribune, so 20.2.2020 opravili

  • Komperšak Slavko – sekretar
  • Zorko Teo – član NK Malečnik
  • Šketa Marko – starš igralca NK Malečnik
  • Gajšek Branko – starš igralca NK Malečnik
dav

VABILO

V soboto 22.2.2020 ob 7.30 pa bo v športnem parku Berl delovna akcija, kamor ste vabljeni vsi člani
in simpatizerji NK Malečnik, kjer bomo opravili zaključna dela na tribuni, okolico kluba in igrišča.

ALI ŽELITE VPISATI OTROKA V NAŠ KLUB?

O klubu

NKM-logo_m

Zraven mesta Maribor keži kraj Malečnik, ki mladim nogometašem nudi zelo dobre pogoje za njihov razvoj. Vrhunska igrišča, na katerih lahko trenirajo dopolnjuje kvalitetna trenerska ekipa. Mladi, strokovni in zagnani trenerji omogočajo poleg nogometnega razvoja tudi osebnostno rast otrok, prav tako pa dajemo velik poudarek prijateljstvu, druženju in dobremu vzdušju v ekipah.

Zadnje novice

Vsa vsebina © copyright NK Malečnik. Vse pravice pridržane